En podcastserie om min og min families jagt på et mere bæredygtigt liv. Vi er en helt almindelig familie, der søger en bæredygtig livsstil. Følg vores rejse fra parcelhuset til økosamfundet Friland. Følg os imens vi bygger vores eget bæredygtige halmhus, følg vores erfaringer med at eje en elbil og bliv inspireret af snakke med folk der har inspireret os i fht. bæredygtig livsstil.

Hvis du vil høre podcasten kan du finde den på Spotify, i iTunes og i din yndlings podcast app. Bare søg på “Jagten på et bæredygtigt liv” eller tryk på et af nedenstående links.

HVIS du kan lokkes til at dele den med andre og anmelde den i iTunes vil jeg blive EKSTREMT glad – for chancen for at podcasten kommer ud og bliver ved, afhænger af at dem der kan lide den deler det med andre og anmelder den (Apple viser den oftere hvis den er anmeldt mange gange).