Vi gentager succesen med Åbent kunstnerværksted i Ravnen 7.- 8. marts 2020, store sal.
Konceptet er enkelt: Kom med dit staffeli, lærred og farver / tegneblok / træsnit / ler / filtenåle og uld / ?? Der er plads til mange former for kunstnerisk aktivitet (stenhugning er dog ikke lige sagen :-))

Har du lyst til at komme forbi med sang og/eller musik, vil det sikkert også gøre lykke – og måske inspirere….

Der er plads til både professionelle, glade amatører og nybegyndere – børn, unge og ældre – det vigtigste er, at du har lyst til at inspirere og lade dig inspirere.
Når du har brug for en pause, er du velkommen til at spadsere en tur rundt på Friland. Og har du brug for en længere gåtur, er der flot natur i nærheden, hvor man kan søge ro til fordybelse og inspiration.
Kom og gå som du vil. Vi deles om arbejde og udgifter ved afdækning/afrydning, kaffe/the og lidt frugt/grønt: 30,- pr dag, 50,- for begge dage. Hvis der bliver et overskud køber vi mere frugt/grønt og evt. en kage. (ikke-frilændere betaler desuden 20,- pr dag til opvarmning mm.)
Vi slutter af søndag kl. 16 med ‘fernisering’, the/kaffe til gæster og evt. salg af værker.
Vi modtager meget gerne tilmelding allerede nu – begrænset antal pladser. Skriv en mail til jenspeter@frilands.net